iZombie (Subtitled), Seizoen 2 kopen - Microsoft Store nl-NL (2024)

iZombie (Subtitled), Seizoen 2 kopen - Microsoft Store nl-NL (1)

‪Seizoen 2‬

‪19 afleveringen‬

‪Warner Bros.‬

‪2015‬

‪Drama‬

‪Audio in het Engels‬

‪16‬

13

iZOMBIE gaat verder met seizoen twee waarin Major nog aan het bijkomen is van recente gebeurtenissen en de kennis dat Liv een zombie is. De nu menselijke Blaine knokt om zijn zombiewereld te behouden. Clive verdenkt Major ervan betrokken te zijn bij het Meat Cute-bloedbad en Ravi probeert het besmette Utopium te vinden. Steven Weber is gastspeler in de rol als Max Rager’s CEO.

€ 35,99

HD geselecteerd

Afspelen op dit apparaat is niet mogelijk. Zie de systeemvereisten.

Overzicht Systeemvereisten Verwant

Overige seizoenen

iZombie (Subtitled) Seizoen 1 Van € 25,99

Beschikbaar op

HoloLens

PC

Mobiel apparaat

Xbox 360

Beschrijving

In iZOMBIE, van de executive producers van Veronica Mars, schittert Rose McIver als Olivia ‘Liv’ Moore, een medisch studente met een veelbelovende toekomst… totdat ze een zombie wordt. Maar Liv vindt haar roeping en een eindeloze voorraad eten door bij de lijkschouwer te werken en misdaden op te lossen met haar ‘visioenen’. In seizoen twee is Major, de ex-verloofde en vriend van Liv, nog aan het bijkomen van recente gebeurtenissen en de kennis dat Liv een zombie is. Ondertussen worstelt de nu menselijke Blaine om zijn zombiewereld te behouden. Clive zoekt naar Blaine en verdenkt Major ervan betrokken te zijn bij het Meat Cute-bloedbad. Ravi probeert uit alle macht het besmette Utopium te vinden. Dus pak je favoriete snack en maak je op voor meer hersenloos plezier en opwinding! Malcolm Goodwin, Rahul Kohli, Robert Buckley en David Anders spelen ook een rol, en Steven Weber keert weer terug in zijn gastrol als Max Rager’s CEO.

Afleveringen

1. Grumpy Old Liv

42 min

6-10-2015

Grumpy Old Liv

Seizoen 2, aflevering 1 16 HD SD

In de seizoenspremière eet Liv de hersenen van een chagrijnige oude man om zijn dood te onderzoeken. Nadat zij een anonieme tip krijgen, gaan Liv en detective Babineaux naar het huis van Byron Thistlewaite (gastspeler ADAM ROSE – Veronica Mars) om de mysterieuze beller te ondervragen. Ravi verdenkt ondertussen Major ervan dat hij last heeft van een bijwerking van het geneesmiddel, en Liv brengt een verassingsbezoek aan Blaine.

2. Zombie Bro

42 min

13-10-2015

Zombie Bro

Seizoen 2, aflevering 2 16 HD SD

Liv en detective Babineaux onderzoeken de schokkende moord op een hard feestende student. Nadat zij zijn hersenen eet, gaat Liv naar een studentenfeest op zoek naar aanwijzingen, maar eindigt als kampioen van een ‘bierspel’. Wanhopig op zoek naar een remedie, neemt Ravi het heft in eigen handen en sleept hij Major hierin mee. Blaine intmoet ondertussen Angus (gastspeler ROBERT KNEPPER – Prison Break, Heroes, Cult), een mysteries figuur uit zijn verleden.

3. Real Dead Housewives of Seattle

42 min

20-10-2015

Real Dead Housewives of Seattle

Seizoen 2, aflevering 3 16 HD SD

Liv eet het brein van een recent vermoorde dame, die door een ingehuurde moordenaar van het balkon van haar schitterende architecturale huis in de heuvels werd geduwd. Liv, nippend aan haar Pinot Grigio en ineens helemaal geobsedeerd door mode, begint samen met rechercheur Babineaux verdachten te ondervragen, in hun zoektocht naar het oorspronkelijke brein achter deze moord. Liv en Ravi zien tot hun verbazing dat Peyton (terugkerende gastspeler ALY MICHALKA) teruggekeerd is naar Seattle.

4. Even Cowgirls Get the Black and Blues

42 min

27-10-2015

Even Cowgirls Get the Black and Blues

Seizoen 2, aflevering 4 16 HD SD

Terwijl ze een zaak onderzoekt, eet Liv de hersenen van een country & western zingende serveerster. Rechercheur Babineaux ontmoet een vrouwelijke FBI-agent die vanuit hun kantoor gaat werken. Blaine probeert een voormalige zakenpartner naar de duistere zijde te lokken. Ondertussen stuurt de terugkeer van Peyton (terugkerende gastspeler ALY MICHALKA) de boel voor Ravi door de war. Major zakt steeds dieper weg.

5. Love & Basketball

42 min

3-11-2015

Love & Basketball

Seizoen 2, aflevering 5 16 HD SD

Liv, detective Babineaux en Ravi onderzoeken de mysterieuze dood van een jeugd-basketbalcoach. Liv, die in de ban is van het brein van een overijverige coach, geeft Major een broodnodige peptalk. Ondertussen beginnen zaken uit de hand te lopen wanneer Blaine en Ravi worden gedwongen om samen te werken om het geneesmiddel na te maken. En detective Babineaux krijgt een verrassingsbezoek van de weduwe van Suzuki, Helen (terugkerende gastspeler CARMEN MOORE – Blackstone, Supernatural).

6. Max Wager

42 min

10-11-2015

Max Wager

Seizoen 2, aflevering 6 16 HD SD

Liv kruist ontwetend haar pad met de gevaarlijkste man in Seattle, tijdens het onderzoek naar de moord op de ontaarde gokker Harry (gastspeler RAY GALLETTI). Rechercheur Babineaux heeft een superfan-moment wanneer hij en Liv de NBA Hall of Famer Calvin Owens (gastspeler en voormalig basketbalster RICK FOX) ondervragen tijdens de begrafenis van Harry. Ondertussen doet Blaine’s vader (terugkerende gastspeler ROBERT KNEPPER - Prison Break) een enorme ontdekking, en Ravi brengt slecht nieuws. Major zit nog steeds in de knoop.

7. Abra Cadaver

42 min

17-11-2015

Abra Cadaver

Seizoen 2, aflevering 7 16 HD SD

Liv eet de hersenen van een door de dood geobserdeerde illusionist die tijdens een goochelaarsconventie in Seattle in koelen bloede is vermoord. Terwijl Liv en rechercheur Babineaux de moord onderzoeken, gebruikt ze haar nieuwe vaardigheden om het aantal verdachten terug te dringen. Blaine vertelt Liv interessant nieuws en Ravi neemt een beslissing, maar het gaat niet zoals verwacht. Major blijft zich van Liv distantiëren.

8. The Hurt Stalker

42 min

1-12-2015

The Hurt Stalker

Seizoen 2, aflevering 8 16 HD SD

Rechercheur Babineaux arriveert op de plaats delict van een doodgeschoten weddingplanner. Babineaux is geschokt wanneer hij erachter komt dat hij het slachtoffer kent. En om het nog erger te maken: hij werd door het slachtoffer achtervolgd en dat maakt de rechercheur nu verdachte nummer 1. Liv en Ravi doen zich voor als verloofd stelletje om zo te infiltreren in de clientèle van de weddingplanner. Major heeft moeite met Liv nadat zij de hersenen van een stalker heeft verorberd. Terugkerende gastspeler STEVEN WEBER is Vaugh Du Clark.

9. Cape Town

41 min

8-12-2015

Cape Town

Seizoen 2, aflevering 9 16 HD SD

Liv, rechercheur Babineaux en Ravi onderzoeken samen de moord op Chris Allred (gastspeler JAY HINDLE), overdag een docent aan de middelbare school en ‘s avonds een misdaadbestrijder genaamd “The Fog.” Liv komt in de problemen door het superheldbrein en Clive heeft er zijn handen aan vol. Ondertussen heeft Major een onthullend gesprek met een nieuwe vriend, en wordt Liv door Blaine gedwongen om iets ondenkbaars te doen.

10. Method Head

42 min

12-1-2016

Method Head

Seizoen 2, aflevering 10 16 HD SD

Liv is er kapot van wanneer ze ontdekt dat de ster van haar favoriete show, Zombie High, op de set is vermoord. Ondertussen test Vaughn (terugkerende gastspeler STEVEN WEBER) de loyaliteit van Major, brengt Ravi slecht nieuws en krijgt Blaine onverwacht bezoek.

11. Fifty Shades of Grey Matter

42 min

3-2-2016

Fifty Shades of Grey Matter

Seizoen 2, aflevering 11 16 HD SD

Het wordt interessant voor Liv nu zij en Clive de moord onderzoeken op een jonge bibliothecaris die in het geheim erotische fictie schreef. Het wordt allemaal wat spannender voor Blaine en een onverwacht persoon. Het plan van Major dreigt in de soep te lopen.

12. Physician, Heal Thy Selfie

42 min

9-2-2016

Physician, Heal Thy Selfie

Seizoen 2, aflevering 12 16 HD SD

Detective Babineaux en Liv onderzoeken een drievoudige moord en Liv ontdekt tot haar schrik dat de slachtoffers geen hoofd meer hebben. Een zeer hongerige Liv ziet zich gedwongen om de hersenen op te eten van een ongelukkige social media-gek die recentelijk door een bus is overreden. Ondertussen zoekt Peyton (terugkerende gastspeler ALY MICHALKA) steun bij Ravi, en worden de zaken erg interessant wanneer Blaines werelden in botsing komen.

13. The Whopper

42 min

16-2-2016

The Whopper

Seizoen 2, aflevering 13 16 HD SD

Liv en detective Babineaux onderzoeken de moord op Corey ‘Big Fish’ Carp, die zijn bijnaam niet kreeg vanwege zijn achternaam, maar omdat hij een bekende pathologische leugenaar was. Ravi doet een verontrustende ontdekking en Blaine wordt herenigd met iemand uit zijn verleden. Ondertussen bevindt Major zich in een moeilijke situatie.

14. Eternal Sunshine of the Caffeinated Mind

42 min

23-2-2016

Eternal Sunshine of the Caffeinated Mind

Seizoen 2, aflevering 14 16 HD SD

Wanneer een ongelooflijk optimistische eigenaar van een koffiehuis wordt vermoord, gebruikt Liv haar zonnige kijk op het leven om Clive te helpen de moord op te lossen. Ondertussen gaan de zaken niet zo goed voor Blaine, en wordt Drake (terugkerende gastspeler GREG FINLEY – The Secret Life of the American Teenager) gedwongen om plannen met Liv te annuleren vanwege een ontmoeting met rijke kant van Seattle. ENRICO COLANTONI (Veronica Mars, Person of Interest) heeft een gastrol.

15. He Blinded Me…With Science

42 min

22-3-2016

He Blinded Me…With Science

Seizoen 2, aflevering 15 16 HD SD

Bij het onderzoeken van een moord op een wetenschapper die recentelijk is gedegradeerd in haar werk, zijn Liv en detective Babineaux geschokt wanneer ze ontdekken waar zij werkzaam was. Ondertussen brengt Blaine een bezoek aan Ravi bij het mortuarium en ontdekt Liv iets nieuws over Drake (terugkerende gastspeler GREG FINLEY). En Vaughn du Clark (terugkerende gastspeler STEVEN WEBER) confronteert Major.

16. Pour Some Sugar, Zombie

41 min

29-3-2016

Pour Some Sugar, Zombie

Seizoen 2, aflevering 16 16 HD SD

Liv eet de hersenen van een recentelijk vermoorde stripteasedanseres en ontdekt zeer bruikbare informatie. Ondertussen is Blaine de laatste tijd niet helemaal zichzelf, en ontdekt Ravi iets verrassends. Major en Ravi helpen Peyton (terugkerende gastspeler ALY MICHALKA) terug in te trekken bij Liv, wanneer zij een verrassend telefoontje krijgt.

17. Reflections of the Way Liv Used to Be

42 min

5-4-2016

Reflections of the Way Liv Used to Be

Seizoen 2, aflevering 17 16 HD SD

Liv en detective Babineaux onderzoeken de moord op Bailey Barker (gastspeler HALEY MARIE NORMAN – Fired Up!), een type-A, ambitieuze, hyper-competitieve en gedreven studente die een van de beste van de klas was. Nadat Liv het brein van Bailey consumeert, begint zij weer erg op het meisje te lijken dat zij was voordat zij een zombie werd. Ondertussen lijken de zaken van kwaad tot erger te worden voor Major, en Blaine vraagt Ravi om hulp.

18. Dead Beat

42 min

12-4-2016

Dead Beat

Seizoen 2, aflevering 18 16 HD SD

Liv en Ravi hebben hulp nodig en vinden een onwaarschijnlijke bondgenoot in Blaine. Detective Babineaux en Dale Bozzio (terugkerende gastspeler JESSICA HARMON) volgen een nieuwe aanwijzing in een oude zaak. Ondertussen zit Major in de problemen en schiet de sjofele Brant Stone (gastspeler KEN MARINO – Childrens Hospital, Party Down, Veronica Mars) hem te hulp. De gemene kant van Vaughn (terugkerende gastspeler STEVEN WEBER) bereikt een heel nieuw hoogtepunt.

19. Salivation Army

42 min

12-4-2016

Salivation Army

Seizoen 2, aflevering 19 16 HD SD

Al samenwerkend verschijnen Liv, detective Babineaux en Major op het Super Max Rager feest van Vaughn (terugkerende gastspeler STEVEN WEBER), waar zanger ROB THOMAS (Matchbox 20 – speelt zichzelf) een nummer zingt uit zijn solo-repertoire. Ondertussen roept Blaine de hulp in van Peyton (terugkerende gastspeler ALY MICHALKA), waar Ravi niet erg blij mee is.

Cast en filmploeg

  • Rose McIver
  • Malcolm Goodwin
  • Robert Buckley
  • David Anders
  • Rahul Kohli

Aanvullende informatie

Netwerken

Warner Bros.

Warner Bros.


Audio

English

English


Ondertitels

Nederlands

Nederlands


Jaar van uitgave

2015

2015


Leeftijdscategorie

iZombie (Subtitled), Seizoen 2 kopen - Microsoft Store nl-NL (8)

16


Genres

Drama

Drama


Duur

19 afleveringen (13 u 20 min)

19 afleveringen (13 u 20 min)


Extra voorwaarden

Transactievoorwaarden

Transactievoorwaarden


Windows Windows 8, Windows 8.1, Windows 10 of hoger
Xbox Xbox 360, Xbox One, Xbox One S, Xbox One X
Mobiel Windows Phone 8, Windows Phone 8.1, Windows 10 of hoger

iZombie (Subtitled), Seizoen 2 kopen - Microsoft Store nl-NL (9) Delen van inhoud geleverd door Tivo Corporation - © 2024 Tivo Corporation

iZombie (Subtitled), Seizoen 2 kopen - Microsoft Store nl-NL (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Allyn Kozey

Last Updated:

Views: 5671

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Allyn Kozey

Birthday: 1993-12-21

Address: Suite 454 40343 Larson Union, Port Melia, TX 16164

Phone: +2456904400762

Job: Investor Administrator

Hobby: Sketching, Puzzles, Pet, Mountaineering, Skydiving, Dowsing, Sports

Introduction: My name is Allyn Kozey, I am a outstanding, colorful, adventurous, encouraging, zealous, tender, helpful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.